Hearings Schedule for Plan Change 95 – Pencarrow Estate, Pongakawa

DAY TWO - Thursday 14th November 2024

Venue:

Council Chambers, Western Bay of Plenty District Council, Barkes Corner Office, 1484 Cameron Road, Tauranga

Zoom Details:

https://westernbay-govt-nz.zoom.us/j/86368918397?pwd=BjIFOPYkfKLOWtOfg0ADbX0zc3FwQQ.1

Meeting ID: 863 6891 8397

Passcode: 309381

Thursday 14 November 2024

Time	Duration	Name
9:30am – 10:30am	1 hour	Applicant Team
		- Vincent Murphy – Planning
10:30am – 10:45am	15 min	Morning Tea
10:45am – 12:30pm	1 hour, 45 min	Submitters
10:45am	20 min	- Scott Adams (Carrus)
11:05am	20 min	- Mark Boyle (Te Puke Economic Development Group)
11:25am	20 min	- Robyne Cooper
11:45am	20 min	- Rebecca and Cameron Black
12:05pm	25 min	- Mike Maassen
12:30pm – 1:00pm	30 min	Lunch Break
1:00pm – 1:40pm	40 min	Submitters
		- BOP Regional Council
1:40pm – 3:00pm	1 hour, 20 min	Council Team
		- Kate Stubbing - Council Legal Submissions
		- Presentation of Section 42A Report (Author: Abi Mark)
		- The following experts will be available to give evidence
		for Council and respond to the panels questions:
		 Fraser Colegrave – Economics
		 Stuart Ford – Pedology and Land Productivity
		 James Abraham – Wastewater, Stormwater, Water Supply
		- Samantha Prendergast – Transportation
		- Jason Crummer – Reserves, Recreation,
		Cycleways
		Tony Clow (Planner), Georgina Dean (Planner) and Tracey
		Miller (Planner) will also be in attendance as required.
3:00pm – 3:15pm	15 min	Afternoon Tea
3:15pm – 4:00pm	45 min	Council Team
		- Speaking order continued from previous speaker prior
		to break.
4:00pm – 4:15pm	15 minutes	Commissioners
_		Hearing Adjourned
FRIDAY 15		Commissioners Site Visit
NOVEMBER		